Symposiumverslagen

Voor verslagen van het FiMM symposium op dinsdag 26 februari 2019 klikt u op één van onderstaande titels. Belgische experts op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en voedselkwaliteit bespraken hoe zij de zaken aanpakken op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit.

 

Wilt u de presentaties bekijken? Op een uitzondering na kan dat bij alle sprekers. Klik op de link om de pdf te downloaden. Wilt u meer informatie over het onderwerp van Frank Devlieghere? Dan kunt u het beste contact met hem opnemen. U kunt ons mailen voor het e-mailadres.

Sommige van onderstaande syllabi zijn onvolledig vanwege het niet openbaar mogen maken van (onderzoeks)gegevens.

Nieuwe normen in het lab (25 januari 2018)

Wat doet dat micro-organisme daar? (11 juni 2015)

Veilig voedsel: gemiste kansen of mission impossible? (3 april 2014)

Methoden in de levensmiddelenmicrobiologie (13 oktober 2011)