Hygiënetraining voor productiemedewerkers

Volgens EG-verordening 852/2004 zijn alle voedselfabrikanten verplicht hun personeel te trainen op het gebied van hygiënisch werken met als doel het in de handel brengen van veilig voedsel.

Speciaal voor productiemedewerkers ontwikkelden wij een 2 uur durende in company training waarin de basisprincipes van hygiënisch werken aan bod komen. Uw medewerkers luisteren niet alleen naar een praatje maar gaan ook zelf aan de slag.

Een week voor aanvang van de training komen wij langs en zetten uw medewerkers met onze hulp een aantal proefjes in die verband houden met hygiënische werkwijzen. Tijdens de training linken we de resultaten van de proefjes aan de theorie zodat de opgedane kennis goed beklijft.

Doel

Na afloop van de training weten of kennen uw medewerkers:

  • waarom hygiënisch werken belangrijk is in relatie tot veilig voedsel
  • wat micro-organismen zijn en doen
  • hoe voedselvergiftigingen en –infecties ontstaan
  • de verschillende besmettingsroutes van producten
  • hoe besmetting kan worden voorkomen
  • het belang van goede handhygiëne
  • de belangrijkste factoren om groei van micro-organismen te voorkomen

Groepsgrootte

De groep kan uit maximaal 12 personen bestaan. Meerdere groepen op één dag zijn mogelijk.

Kosten

De kosten voor één groepstraining op een door u aangegeven locatie bedragen € 1.250,- (excl. 21% btw). Dat bedrag is inclusief het voorafgaande bezoek om de proefjes in te zetten en alle materialen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06-44834988 (Rijkelt Beumer), 06-33178239 (Roelina Dijk), of vult u contactformulier onder aan deze pagina in.

Training ‘op maat’

Geeft u de voorkeur aan een training ‘op maat’ dan kan dat natuurlijk ook. Enkele voorbeelden van onlangs gegeven trainingen zijn:

  • Koelewijn’s Haringinleggerij BV (Spakenburg): hygiënetraining voor 12 productiemedewerkers
  • IvoMar Marktonderzoek B.V. (Amstelveen): microbiologietraining op maat voor 3 personen bestaande uit 2 dagdelen
  • Universitair Medisch Centrum Groningen (Groningen): 4 microbiologie/hygiënetrainingen voor koks, keuken- en afwasmedewerkers, in totaal 50 medewerkers
  • Collall, fabrikant van lijmen en verven (Stadskanaal): hygiënetraining voor productiemedewerkers
  • Simon Lévelt (Haarlem): 2 hygiënetrainingen voor productiemedewerkers
  • Houwers Groep (Geldermalsen): 2-daagse vervolgcursus levensmiddelenmicrobiologie voor inspecteurs
  • ADM Cocoa (Koog a/d Zaan): 3-daagse training levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne voor kwaliteitsverantwoordelijken en laboratoriummedewerkers

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 06-44834988 (Rijkelt Beumer), 06-33178239 (Roelina Dijk), of vult u onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Uw gegevens

Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

Naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht

Om spammails te voorkomen het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.

Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.