Online Cursus levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne

Naast de vijfdaagse cursus die we geven bij De Fietser in Ede starten we met ingang van september 2020 ook met een online cursus Levensmiddelenmicrobiologie en – hygiëne.

De te behandelen onderwerpen zijn gelijk aan de vijfdaagse cursus, maar de online cursus bestaat uit 10 online bijeenkomsten van ieder 2 uur. Aanvullend is er bij de online cursus nog een extra examentraining bestaande uit 2 online bijeenkomsten van ieder 1 uur waarbij we de gehele lesstof nogmaals doornemen aan de hand van vooraf toegestuurde vragen.

De maximale groepsgrootte voor de online cursus bedraagt 10 deelnemers zodat er een goede interactie mogelijk is. Het minimum aantal bedraagt 6 deelnemers.

Kijk bij de vijfdaagse cursus voor informatie over de inhoud van de cursus en wat je leert.

Voordelen

Geen reistijd, geen reiskosten en de online variant van onze al ruim 30 jaar bestaande cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne kost minder tijd omdat het online efficiënter in te richten is.

Start online cursus en cursusdata

De online cursus geven we op de woensdagen van 10.00 tot 12.00 uur. De eerstvolgende online cursus start op woensdag 9 september. De volgende cursusdagen zijn op: 16, 23 en 30 september, 6 (dinsdag!), 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, examentrainingen op 2 en 9 december en het examen op 16 december.

Het examen wordt gehouden bij De Fietser in Ede.

Nodig voor deelname

Computer of laptop met camera en microfoon (bij voorkeur gebruik van een headset met microfoon).

Kosten

De kosten van de online cursus die start in september 2020 bedragen € 1.750,- (excl. 21% btw). De cursusmap met uitreikingen van de powerpoints sturen we twee weken voor de start van de cursus toe via DHL op het door jou opgegeven adres of afhaallocatie.

 

AANMELDEN ONLINE CURSUS