Cursus ‘op maat’: een of meerdaagse bedrijfstraining

Naast onze cursussen in Wageningen geven wij ook trainingen gericht op het hygiënisch en veilig produceren van voedingsmiddelen bij u op het bedrijf. Denk aan een hygiënetraining bijvoorbeeld.

Of meer gericht op ziekteverwekkers: waar zitten ze en hoe voorkom je besmetting.

Meer weten over de kwaliteitsaspecten van voedsel kan ook: hoe is bederf van voedsel te voorkomen, welke factoren spelen daarbij een belangrijke rol en wat gebeurt er als deze veranderen?

Wij gaven onder meer trainingen bij:

  • Koelewijn’s Haringinleggerij BV (Spakenburg): hygiënetraining met proefjes voor 12 productiemedewerkers
  • IvoMar Marktonderzoek B.V. (Amstelveen): microbiologietraining op maat voor 3 personen bestaande uit 2 dagdelen
  • Universitair Medisch Centrum Groningen (Groningen): 4 hygiënetrainingen met proefjes voor koks, keuken- en afwasmedewerkers, in totaal 50 medewerkers
  • Collall, fabrikant van lijmen en verven (Stadskanaal): hygiënetraining met proefjes voor productiemedewerkers
  • Simon Lévelt (Haarlem): 2 hygiënetrainingen met proefjes voor productiemedewerkers
  • Houwers Groep (Geldermalsen): 2-daagse vervolgcursus levensmiddelenmicrobiologie voor inspecteurs
  • ADM Cocoa (Koog a/d Zaan): 3-daagse training levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne voor kwaliteitsverantwoordelijken en laboratoriummedewerkers
  • Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (Utrecht): training levensmidddelenmicrobiologie voor de inspecteurs
  • H.J. Heinz (Nijmegen): hygiënetraining voor productiemedewerkers
  • D. van der Pol (Wijk en Aalburg): microbiologie- en hygiënetraining voor productiemedewerkers
  • Voedingscentrum (Den Haag): levensmiddelenmicrobiologietraining voor voedingsdeskundigen
  • Nederlandse Landmacht (Apeldoorn): cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne voor interne voedselveiligheidsexperts
  • Alfa Laval (Utrecht)): hygiënetraining voor productiemedewerkers
  • Leerdammer (Schoonrewoerd): hygiënetraining voor productiemedewerkers
  • FrieslandCampina (Leeuwarden): maatwerktraining Zuivel en Microbiologie voor R&D medewerkers
  • Jan Dekker International (Wormerveer): hygiëne en HACCP training voor productiemedewerkers
  • Akzo Nobel (Arnhem): hygiënetraining voor keukenmedewerkers
  • Barry Callebout (Bussum): laboratoriumcursus levensmiddelenmicrobiologie voor laboratoriummedewerkers
  • SC Johnson (Mijdrecht): een internationale cursus levensmiddelenmicrobiologie

In overleg met u maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de training, en of er al dan niet een afsluitend examen moet worden afgelegd. Indien gewenst komen we van te voren langs.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan per telefoon: 06-44834988 (Rijkelt Beumer), 06-33178239 (Roelina Dijk) of via onze contactpagina.