In company bedrijfstraining

Eén- of meerdaagse bedrijfstraining

Naast onze andere cursussen op eigen locatie geven wij ook trainingen gericht op het hygiënisch en veilig produceren van voedingsmiddelen op locatie. Denk aan een hygiënetraining voor operators bijvoorbeeld.

Of meer gericht op ziekteverwekkers: waar zitten ze en hoe voorkom je besmetting.

Meer weten over de kwaliteitsaspecten van voedsel kan ook: hoe is bederf van voedsel te voorkomen, welke factoren spelen daarbij een belangrijke rol en wat gebeurt er als deze veranderen?

In onderling overleg maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de training, en of er al dan niet een afsluitend examen moet worden afgelegd. Indien gewenst komen we van tevoren langs.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan per telefoon: 06-44834988 (Rijkelt Beumer), 06-33178239 (Roelina Dijk) of via onze contactpagina.

Onze klanten (onder meer)

Alle medewerkers waren het er over eens: het was een goede en leerzame dag. Ze hebben er veel van geleerd en vonden het erg praktisch ingestoken. Het was een goede mix tussen theorie en input van de medewerkers. Echt een toptraining! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook over het bijbehorende dictaat zijn we zeer tevreden. 

Maatwerktraining Levensmiddelenmicrobiologie voor inspecteurs van Stichting Voedselveiligheidinspecties Wageningen en medewerkers buiten- en binnendienst van het Nederlands Bakkerij Centrum

Wij kijken heel positief terug op de training. Voor ons was het van belang om een soort basiskennis te vergaren op dit gebied, zodat we kunnen meepraten. En dat is prima gelukt, soms ging het wellicht iets te diep voor ons, maar dat was eigenlijk prima omdat we daardoor nog meer hebben opgestoken dan van te voren gedacht. Voor ons was het dus geslaagd. De training was helder en duidelijk. Ik zou het ook zeker aanbevelen aan anderen.

Microbiologietraining op maat voor Ivomar (overgegaan naar Normec)