Over ons & contact

Over ons

In januari 1987 startte Rijkelt Beumer de EFFI-cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne. Vanaf september 2005 werd EFFI, FiMM maar de cursus bleef. Afgelopen najaar was de 65e-keer en mochten we onze 1.103 cursist van deze cursus verwelkomen. Sinds 2003 kunt u ook bij ons terecht voor de Vervolgcursus Levensmiddelenmicrobiologie. Een cursus waarin u leert hoe u zelf risicoanalyses opstelt.

Verder organiseren we jaarlijks een symposium waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de levensmiddelenmicrobiologie aan bod komen, kunt u ons benaderen voor advieswerk spelen we in op actuele ontwikkelingen door het ontwikkelen en geven van seminars.

Bedrijfsgegevens

Stichting Food Micro Methods (FMM)
Boeslaan 33
6703 EN  Wageningen
Tel. 06-44834988 (Rijkelt Beumer)
Tel. 06-33178239 (Roelina Dijk)
Kvk-nummer: 41053625
BTW-nummer: NL807480708B01
ING: NL02INGB0004691195
BIC: INGBNL2A

Contactformulier

Heeft u een vraag of een bericht voor ons dan kunt u onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen uiterlijk binnen drie werkdagen contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bedrijfsnaam

Uw telefoonnummer (niet verplicht maar wel handig in het geval het emailadres niet klopt)

Uw vraag of bericht

U bent op de website van FiMM terechtgekomen door (graag een keuze maken uit de lijst)

Nieuwsbrief

FiMM verstuurd ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.
Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht u te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Ik dit geval uw naam en soms uw privé emailadres of telefoonnummer als u dat hierboven heeft vermeld.

Om spammails te voorkomen graag het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.

Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.