Aanmelding Seminar Kwaliteit van microbiologische media

  Ik meld mij aan als deelnemer voor het seminar Kwaliteit van microbiologische media van FiMM op woensdag 10 maart 2020.
  De prijs van het seminar bedraagt € 425,- (excl. btw, incl. lunch, koffie en thee). De bijeenkomst start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Wij geven dit seminar in De Fietser in Ede (Akulaan 2, 6717 XN Ede).

  U bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM uw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kunt u zich laten vervangen door een collega.

  Uw gegevens

  Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

  Voorletter(s) (verplicht)

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam (verplicht)

  Voornaam

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Functie

  U heeft gehoord over dit webinar via (graag een keuze maken uit de lijst)

  Deelnemerslijst en e-mailadres

  Ja, ik vind het prima dat mijn naam wordt opgenomen in de deelnemerslijst
  Ja, ik vind het prima dat mijn e-mailadres wordt opgenomen in de deelnemerslijst

  Nieuwsbrief

  FiMM verstuurt ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.
  Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht u te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Ik dit geval uw naam en soms uw privé emailadres of telefoonnummer als u dat hierboven heeft vermeld.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Straat of postbus

  Postcode

  Plaats

  Factuurgegevens

  Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld. Vooral grote bedrijven verwerken geen facturen als deze niet zijn voorzien van een door hun uitgegeven inkoop ordernummer of PO-nummer. Informeer daarom bij uw organisatie of dat noodzakelijk is. Dat scheelt voor ons veel werk achteraf.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Factuur t.a.v. persoon of afdeling

  Straat of postbus (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Emailadres

  Uw referentie (inkoop ordernummer, PO-nummer of referentie van het bedrijf waar u werkt)

  Alleen voor deelnemers uit het buitenland

  Betalingsvoorwaarden FiMM

  Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur en gaan ervan uit dat het bedrag voor aanvang van de activiteit is betaald.

  Annuleringsvoorwaarden FiMM

  U kunt uw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van deze activiteit. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van uw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen, neemt u dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat u uw annuleringsbevestiging ontvangt.

  Vragen of opmerkingen

  Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.