Aanmelding Seminar Listeria monocytogenes

  Ik meld mij aan als deelnemer voor het seminar Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen van FiMM op donderdag 20 oktober 2022.
  De prijs van het seminar bedraagt € 325,- (excl. 21% btw, incl. lunch, koffie en thee ed.). De bijeenkomst start om 10.30 uur en eindigt rond 15.30-16.00 uur. Wij geven dit seminar in De Fietser in Ede (Akulaan 2, 6717 XN Ede).

  Je bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM jouw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kun je onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kan een collega jouw plaats innemen.

  Jouw gegevens

  Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

  Voorletter(s) (verplicht)

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam (verplicht)

  Voornaam

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Functie

  Je kent dit seminar door (graag een keuze maken uit de lijst)

  Deelnemerslijst

  Ja, ik vind het prima dat mijn naam wordt opgenomen in de deelnemerslijst

  Nieuwsbrief

  FiMM verstuurt ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wil je daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen jouw e-mailadres. Natuurlijk geven wij dat niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief vindt je een link voor afmelding. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van jouw e-mailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt. Ontvang je onze nieuwsbrief al dan hoef je niks te doen en blijf je die ontvangen.

  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht je te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Ik dit geval je naam en soms je privé e-mailadres of telefoonnummer als je dat hierboven hebt vermeld.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Straat of postbus

  Postcode

  Plaats

  Factuurgegevens
  Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op jouw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld. Vooral grote bedrijven verwerken geen facturen als deze niet zijn voorzien van een door hun uitgegeven inkoop ordernummer of PO-nummer. Informeer daarom bij jouw organisatie of dat noodzakelijk is. Dat scheelt voor ons veel werk achteraf.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Factuur t.a.v. persoon of afdeling

  Straat of postbus (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Emailadres

  Uw referentie (inkoop ordernummer, PO-nummer of referentie van het bedrijf waar je werkt)

  Alleen voor deelnemers uit het buitenland

  Betalingsvoorwaarden FiMM
  Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur en gaan ervan uit dat het bedrag voor aanvang van de activiteit is betaald.

  Annuleringsvoorwaarden FiMM
  Je deelname annuleren kan altijd tot 30 dagen voor aanvang van deze activiteit. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van de annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, neem dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat je de annuleringsbevestiging ontvangt.

  Vragen of opmerkingen

  Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.