Symposium ‘Wat kunnen Nederlanders leren van de Belgen?’

Op dinsdag 26 februari 2019 vond ons jaarlijks symposium plaats. Belgische experts op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid en voedselkwaliteit bespraken hoe zij de zaken aanpakken op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit.

Het is goed om over de grenzen te kijken wat daar gebeurt. Hoe gaan zij om met de aanwezigheid van pathogenen en bederfverwekkers in levensmiddelen, en hoe waarborgen zij de voedselveiligheid? Dat is zeker voor producten met verse of rauwe ingrediënten niet gemakkelijk, of misschien onmogelijk?

Wilt u de presentaties bekijken? Op een uitzondering na kan dat bij alle sprekers. Klik op de link om de pdf te downloaden. Wilt u meer informatie over het onderwerp van Frank Devlieghere? Dan kunt u het beste contact met hem opnemen. U kunt ons mailen voor het e-mailadres.

Eerdere FiMM symposia

Wilt u de presentaties van onze voorgaande symposia inzien dan kan dat via deze webpagina.