Aanmelding cursus levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne

Ik meld mij aan als deelnemer voor de cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne van FiMM. De cursusdata in voorjaar 2018 zijn: 27 februari, 6, 20 en 27 maart, 10 april en het examen op 26 april (alleen de ochtend). FiMM geeft de cursus in De Fietser in Ede. De prijs van de cursus bedraagt € 1.575,- (excl. 21% btw, incl. lunch, koffie, thee en lesmaterialen).

U bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM uw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kunt u zich laten vervangen door een collega.

Uw gegevens

Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

Voorletter(s) (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Achternaam (verplicht)

Voornaam

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Functie

U kent deze cursus door (graag een keuze maken uit de lijst)

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Straat of postbus

Postcode

Plaats

Gegevens voor certificaat

We sluiten deze cursus af met een examen. Bij goed resultaat ontvangt u een certificaat met daarop op uw naam. Hieronder geeft u aan hoe u uw naam vermeld wilt zien op het certificaat en waar u het certificaat wilt ontvangen (thuis of op uw werk).

Naam op het certificaat

Straat of postbus

Postcode

Plaats

Factuurgegevens
Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Factuur t.a.v. persoon of afdeling

Straat of postbus (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres

Uw referentie of ordernummer

Alleen voor deelnemers uit het buitenland

Betalingsvoorwaarden FiMM
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur.

Annuleringsvoorwaarden FiMM
U kunt uw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de cursus. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van uw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen, neemt u dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat u uw annuleringsbevestiging ontvangt.

Vragen of opmerkingen

Om spammails te voorkomen het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.

Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.