Aanmelding cursus Levensmiddelenmicrobiologie & -hygiëne najaar 2020

Ik meld mij aan als deelnemer voor de cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne van FiMM. De cursusdata in het najaar van 2020 zijn: 15 en 22 september, 7 en 27 oktober, 10 november en het en het afsluitende examen (alleen de ochtend) op 24 november 2020. FiMM geeft de cursus bij De Fietser in Ede (Akulaan 2, 6717 XN Ede).
De prijs van de cursus bedraagt € 1.750,- (excl. 21% btw, incl. lunch, koffie en thee).

U bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM uw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kunt u zich laten vervangen door een collega.

Uw gegevens

Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

Voorletter(s) (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Achternaam (verplicht)

Voornaam

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Functie

U kent deze cursus door (graag een keuze maken uit de lijst)

Gegevens ten behoeve van het Certificaat

Op de laatste dag maakt u het afsluitende examen. Bij voldoende resultaat ontvangt u dan een certificaat. Hieronder geeft u aan hoe u uw naam daarop vermeldt wilt zien.
Vermelding van uw naam op het certificaat:

Deelnemerslijst

Ja, ik vind het prima dat mijn naam wordt opgenomen in de deelnemerslijst

Nieuwsbrief

FiMM verstuurt ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.
Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht u te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In dit geval uw naam en soms uw privé emailadres of telefoonnummer als u dat hierboven heeft vermeld.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Straat of postbus

Postcode

Plaats

Factuurgegevens
Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Factuur t.a.v. persoon of afdeling

Straat of postbus (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres

Uw referentie of ordernummer

Alleen voor deelnemers uit het buitenland

Betalingsvoorwaarden FiMM
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur en gaan ervan uit dat het bedrag voor aanvang van de activiteit is betaald.

Annuleringsvoorwaarden FiMM
U kunt uw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de cursus. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van uw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen, neemt u dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat u uw annuleringsbevestiging ontvangt.

Vragen of opmerkingen

Om spammails te voorkomen het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.

Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.