Aanmelding cursus Levensmiddelenmicrobiologie & -hygiëne najaar 2023

  Ik meld mij aan als deelnemer voor de cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne van FiMM. De cursusdata in het najaar van 2024 zijn: 24 september, 8 en 22 oktober, 5 en 12 november en het afsluitende examen (alleen de ochtend) op 26 november 2024. FiMM geeft de cursus bij Cultura in Ede (Molenstraat 45, 6711 AW Ede). De prijs van de cursus bedraagt € 2.175,- (excl. 21% btw, incl. lunch, koffie en thee).

  Je bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM jouw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kun je onverhoopt niet deelnemen aan deze cursus dan mag een collega jouw plaats innemen.

  Jouw gegevens

  Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

  Voorletter(s) (verplicht)

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam (verplicht)

  Voornaam

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Functie

  Je kent deze cursus door (graag een keuze maken uit de lijst)

  Gegevens ten behoeve van het Certificaat


  Op de laatste dag maak je het afsluitende examen. Bij voldoende resultaat ontvang je dan een certificaat. Hieronder geef je aan hoe je jouw naam daarop vermeldt wilt zien.
  Vermelding van jouw naam op het certificaat:

  Deelnemerslijst

  Ja, ik vind het prima dat mijn naam wordt opgenomen in de deelnemerslijst

  Nieuwsbrief

  FiMM verstuurt ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten ((online)cursussen, webinars,seminars, symposia). Wil je op de hoogte blijven? klik dan op het onderstaande vakje. We gebruiken alleen jouw e-mailadres voor de mailing en geven deze natuurlijk niet door aan anderen. Ontvang je onze nieuwsbrief al dan hoef je niks te doen en blijf je die ontvangen.

  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht je te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. In dit geval je naam en soms je privé e-mailadres of telefoonnummer als je dat hierboven hebt vermeld.

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Straat of postbus

  Postcode

  Plaats

  Factuurgegevens

  Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op jouw verzoek/de organisatie waarvoor je werkt moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld. Vooral grote bedrijven verwerken geen facturen als deze niet zijn voorzien van een door hun uitgegeven inkoopordernummer of PO-nummer. Informeer daarom vooraf bij jouw organisatie of dat noodzakelijk is. Dat scheelt voor ons veel werk achteraf.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Factuur t.a.v. persoon of afdeling

  Straat of postbus (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  E-mailadres

  Jouw referentie (inkoop ordernummer, PO-nummer of referentie van het bedrijf waar je werkt)

  Alleen voor deelnemers uit het buitenland

  Betalingsvoorwaarden FiMM

  Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur en gaan ervan uit dat het bedrag voor aanvang van de activiteit is betaald.

  Annuleringsvoorwaarden FiMM

  Je kunt jouw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van de cursus. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van jouw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, neem dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat je annuleringsbevestiging ontvangt.

  Vragen of opmerkingen

  Hoe FiMM omgaat met de ingevoerde gegevens lees je in onze privacyverklaring.