Bestelformulier boek Kwaliteit van microbiologische media

  Ja, ik bestel het boek 'Kwaliteit van microbiologische media'. De kosten bedragen € 32,50 (excl. 6% btw, incl. gratis verzending). De levertijd bedraagt 3-4 dagen.

  Ik bestel exemplaren van het boek.

  Gegevens besteller

  Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

  Voorletter(s) (verplicht)

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Adresgegevens voor toesturen boek

  Bedrijfsnaam

  Ter attentie van

  Straat of postbus

  Postcode

  Plaats

  Nieuwsbrief

  FiMM verstuurd ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.
  Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

  Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

  Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht u te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In dit geval uw naam en soms uw privé emailadres of telefoonnummer als u dat hierboven heeft vermeld.

  Factuurgegevens

  Wij brengen 5 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Factuur t.a.v. persoon of afdeling

  Straat of postbus (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Emailadres

  Uw referentie of ordernummer

  Alleen voor bestellers uit het buitenland

  Vragen of opmerkingen

  Betalingsvoorwaarden FiMM

  Na het ontvangen van uw bestelling ontvangt u via het aangegeven e-mailadres onze factuur (digitaal). Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur.

  Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.