Bestellen

Ja, ik bestel het boek 'Kwaliteit van microbiologische media'. De kosten bedragen € 32,50 (excl. 6% btw, incl. gratis verzending). De levertijd bedraagt 3-4 dagen.

Ik bestel exemplaren van het boek.

Gegevens besteller

Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

Voorletter(s) (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Achternaam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Adresgegevens voor toesturen boek

Bedrijfsnaam

Ter attentie van

Straat of postbus

Postcode

Plaats

Nieuwsbrief

FiMM verstuurd ongeveer 5 tot 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.
Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Met het oog op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die van kracht is sinds 25 mei 2018 zijn wij verplicht u te wijzen op onze privacyverklaring. Daarin staat hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Ik dit geval uw naam en soms uw privé emailadres of telefoonnummer als u dat hierboven heeft vermeld.

Factuurgegevens
Wij brengen 5 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Factuur t.a.v. persoon of afdeling

Straat of postbus (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres

Uw referentie of ordernummer

Alleen voor bestellers uit het buitenland

Vragen of opmerkingen

Betalingsvoorwaarden FiMM
Na het ontvangen van uw bestelling ontvangt u via het aangegeven e-mailadres onze factuur (digitaal). Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur.

Om spammails te voorkomen het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.

Hoe FiMM omgaat met uw ingevoerde gegevens leest u in onze privacyverklaring.