Enquête Listeria seminar

    Afgelopen woensdag nam u deel aan ons seminar 'Listeria in kant-en-klare voedingsmiddelen' en wij zijn heel benieuwd hoe u op deze dag terugkijkt. Aan de hand van de resultaten kunnen wij de inhoud verbeteren. We hopen daarom van harte dat u uw bevindingen aan ons doorgeeft.

    Uw persoonsgegevens hoeft u niet in te vullen. Uw reactie is in dat geval anoniem.

    Uw gegevens

    Uw naam

    Bedrijfsnaam

    Uw email

    Enquête

    Hoe tevreden bent u over dit seminar?

    Heeft u nieuwe kennis opgedaan?

    Hoe werd het onderwerp behandeld?

    Hoe was het tempo van de bijeenkomst?

    Hoe was de interactie met de groep?

    Hoe was de beantwoording van de vragen?

    Hoe beoordeelt u de bijdrage van Roelina (eerste spreker)?

    Hoe beoordeelt u de bijdrage van Rijkelt? (tweede spreker)

    Hoe beoordeelt u de bijdrage van Paul (eerste spreker na de lunch)?

    Hoe beoordeelt u de bijdrage van Laura (laatste spreker)?

    Hoe tevreden bent u over de handleiding?

    Raadt u deze bijeenkomst aan?

    Heeft u tips en/of verbeterpunten ten aanzien van de bijeenkomst?

    En heeft u punten waar u juist heel tevreden over bent?

    Zijn er andere onderwerpen op het gebied van de levensmiddelenmicrobiologie waarin u geïnteresseerd bent en bijscholing wenst?

    Nieuwsbrief

    FiMM verstuurd ongeveer 6 keer per jaar een nieuwsbrief per email met als doel belangstellenden op de hoogte te brengen van onze toekomstige activiteiten (cursussen, seminars, symposia). Wilt u daarover geïnformeerd worden klik dan op het onderstaande vakje. Voor het toesturen van de nieuwsbrief gebruikt FiMM alleen uw emailadres. Natuurlijk geven wij uw emailadres niet door aan andere partijen. Bij iedere nieuwsbrief die u ontvangt vindt u een link waarmee u zich op ieder moment van de nieuwsbrief kunt afmelden. Daarna zorgt FiMM binnen 31 dagen voor verwijdering van uw emailadres uit het mailprogramma waar FiMM gebruik van maakt.

    Ontvangt u onze nieuwsbrief al dan hoeft u niks te doen en blijft u die ontvangen.

    Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief