Bevindingen oud-cursisten vervolgcursus

Het heeft me geleerd anders te kijken naar producten, hun samenstelling en processen. Hierdoor weet ik beter het risico te bepalen met betrekking tot pathogenen. De ontvangen informatie en tools zijn duidelijk en praktisch. Nu aan de slag! Ik zal deze cursus zeker aanbevelen en op mijn werk zal ik dit veel gebruiken.

Ing. Ingrid Nillesen, QA medewerker bij Van Loon Vlees (2015)

[hr]

Ik liep vaak vast met een stukje theoretische onderbouwing van microbiologische gevaren. Ik vermoed dat het vanaf nu een stuk beter zal gaan.

Ing. M.A.H. van Solingen, Adviseur bij Micro Analyse Zeeland (2015)

[hr]

Mijn verwachting was dat we procesreductie en risico’s gingen analyseren. Dit is helaas niet helemaal uitgekomen. De cursus heeft mij wel geholpen als verdieping op de inleidende cursus Levensmiddelenmicrobiologie & -hygiëne.

Anne Zoethout, QC Manager bij Abbott (2015)

[hr]

Mijn verwachtingen van de cursus komen overeen met de werkelijkheid. Ik heb geleerd gericht te zoeken met diverse programma’s. De cursus in het algemeen heb ik in het werkveld nauwelijks nodig. Ik zou de cursus aanraden als je de eerste cursus hebt afgerond. In de tweede cursus ga je iets dieper in de stof. De sfeer tijdens de cursus was prima.

A.E.M. Epping, Practicumbegeleider microbiologie bij HAS Den Bosch (2015)