Aanmelding Vervolgcursus

  Ik meld mij aan als deelnemer voor de vervolgcursus Levensmiddelenmicrobiologie en risicoanalyse van FiMM.
  De cursusdata in najaar 2017 zijn: 14, 21 en 28 september 2017. De prijs van de cursus bedraagt € 1.200,- (excl. 21 % btw, incl. lunch, koffie en thee).

  U bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM uw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kunt u zich laten vervangen door een collega.

  Uw gegevens

  Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

  Voorletter(s) (verplicht)

  Tussenvoegsel(s)

  Achternaam (verplicht)

  Voornaam

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik neem mijn eigen laptop mee

  janee

  Functie

  U kent deze cursus door (graag een keuze maken uit de lijst)

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Straat of postbus

  Postcode

  Plaats

  Factuurgegevens

  Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld. Vooral grote bedrijven verwerken geen facturen als deze niet zijn voorzien van een door hun uitgegeven inkoop ordernummer of PO-nummer. Informeer daarom bij uw organisatie of dat noodzakelijk is. Dat scheelt voor ons veel werk achteraf.

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Factuur t.a.v. persoon of afdeling

  Straat of postbus (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Emailadres

  Uw referentie (inkoop ordernummer, PO-nummer of referentie van het bedrijf waar u werkt)

  Voor deelnemers uit het buitenland

  Betalingsvoorwaarden FiMM

  Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur en gaan ervan uit dat het bedrag voor aanvang van de activiteit is betaald.

  Annuleringsvoorwaarden FiMM

  U kunt uw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van deze activiteit. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van uw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen, neemt u dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat u uw annuleringsbevestiging ontvangt.

  Vragen of opmerkingen