Advies

Niet alleen voor cursussen kunt u bij ons terecht, ook voor advies, literatuuronderzoek, het oplossen van microbiologische problemen en het uitvoeren van risicoanalyses.

Zo adviseren wij instanties als de Consumentenbond, het Voedingscentrum en het RIVM.

Ook helpen wij verschillende levensmiddelenbedrijven bij het oplossen van hun specifieke microbiologische problemen. Bijvoorbeeld bij het waarborgen van de houdbaarheidstermijn richting de NVWA in het geval van Listeria monocytogenes in kant-en-klare voedingsmiddelen.

Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Presentaties

Naast onze advieswerkzaamheden geven wij ook presentaties bij bedrijven. De belangrijkste aspecten van de microbiologie komen aan de orde. En, in overleg met u, brengen we accenten aan op onderwerpen die extra aandacht vragen vanuit uw organisatie. Zo gaven wij onder meer presentaties bij: Hogeschool Inholland, Nederlandse Vereniging voor de Specerijhandel, Nederlandse Vereniging voor de Handel in Gedroogde Zuidvruchten, Specerijen en aanverwante artikelen, Purac, Nutricia, GGD, Douwe Egberts, Danone, Waternet Amsterdam, Mérieux NutriSciences, LSBL, 3M, Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Studium generale, Rotary clubs, Probus en Unie van Vrijwilligers.Neem contact met ons op per telefoon: 06-44834988 (Rijkelt Beumer), 06-33178239 (Roelina Dijk) of via onze contactpagina.