Cursussen

FiMM geeft 2 cursussen op het gebied van de levensmiddelenmicrobiologie:

  1. de (basis)cursus Levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne, en
  2. de vervolgcursus Levensmiddelenmicrobiologie en risicoanalyse

Voor meer informatie over deze cursussen klikt u op de links hierboven.

Oud cursisten

Sommige oud-cursisten zijn zo ‘wijs’ met hun cursusdictaat, dat ze het soms al tien jaar of langer gebruiken. Maar wij actualiseren het dictaat natuurlijk.

Daarom mag iedere oud EFFI- of FiMM-cursist die voor 2006 de (basis)cursus volgde, een nieuw exemplaar aanvragen. Mail ons uw verzoek (en jaar waarin u aan de cursus deelnam) en wij sturen het op.

Kiemgroente tauge Kipfilet met controle stickerVerpakken van vlees in fabriek

Cursus op maat

Daarnaast is een cursus op maat mogelijk. In overleg met u maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de cursus, en of er wel of niet een afsluitend examen moet worden afgelegd.

Klik hier voor meer informatie.