Najaar 2017-Fermentatie By admin on 06/12/2017 in Testvragen horend bij de FiMM cursus Uitleg De test bestaat uit een aantal vragen per hoofdstuk/onderdeel. Maak de test per hoofdstuk in 1 keer af en stop niet tussendoor. Je mag en kunt deze test per hoofdstuk maar 1 keer maken. Door het geven van het goede antwoord verdien je 1 punt. Het resultaat en de antwoorden krijg je direct na het invullen van alle vragen te zien, en krijg je per email toegestuurd. Let op Je mag de test maar 1 keer maken. Dus voor een goed resultaat neem je eerst de handleiding door en maak je daarna deze test. Start met het invullen van je naam en je emailadres. Klik daarna op volgende. Veel succes! Je naam Je emailadres 1. Fermentatie kun je zien als een vorm van bederf.GoedFout2. Of een fermentatieproces goed kan verlopen hangt af van de intrinsieke, extrinsieke en impliciete factoren.GoedFout3. Probiotica stimuleren de groei van micro-organismen in de menselijke darm.GoedFout4. Ook een gefermenteerd product kan bederven.GoedFout5. Soms heeft het eten van gefermenteerde producten een op voedselallergie lijkende ziekteverschijnselen tot gevolg.GoedFoutDank je wel voor het invullen van deze test. Druk nu op de verzend button hieronder. Je krijgt dan gelijk te zien hoe je de testvragen hebt gemaakt en wat je score is. Time is Up!
Comments are closed.