H8 Open vragen – Intrinsieke factoren By admin on 25/02/2021 in Open vragen horend bij de FiMM cursus Uitleg De test bestaat uit een aantal vragen per hoofdstuk/onderdeel. Deze vragen hoef je niet in één keer achter elkaar te maken. Na iedere vraag en het ingeven van je antwoord krijg je direct het antwoorden en een toelichting daarbij te zien. Na het invullen van antwoorden en het klikken op de verzend-button, krijg je alles per e-mail toegestuurd. Start met het invullen van je naam en je emailadres. Klik daarna op volgende. Je naam Je emailadres 1. [ H8 Intrinsieke factoren ]Wat zijn intrinsieke factoren?2. [ H8 Intrinsieke factoren ]Geef een paar voorbeelden waar de structuur een rol speelt als intrinsieke factor3. [ H8 Intrinsieke factoren ]Wat is ongeveer de pH van appels en pruimen?4. [ H8 Intrinsieke factoren ]Welke micro-organismen kunnen in producten met deze pH bederf veroorzaken?5. [ H8 Intrinsieke factoren ]Wat verstaat men onder de wateractiviteit van een product?6. [ H8 Intrinsieke factoren ]Welke grenzen heeft de wateractiviteit?7. [ H8 Intrinsieke factoren ]Bij welke wateractiviteit is groei van micro-organismen niet mogelijk?8. [ H8 Intrinsieke factoren ]Wat zijn osmofiele gisten?9. [ H8 Intrinsieke factoren ]Bij welke wateractiviteit kunnen xerofiele schimmels nog groeien?10. [ H8 Intrinsieke factoren ]Wat zijn Intermediate Moisture Foods (IMF)?11. [ H8 Intrinsieke factoren ]Kunnen IMF producten bederven? Zo ja, door welke micro-organismen?Je hebt alles ingevuld. Druk nu op de verzend button hieronder. Je krijgt dan gelijk te zien hoe je de testvragen hebt gemaakt en wat je score is. Time is Up!
Comments are closed.