Aanmelding Vervolgcursus

Ik meld mij aan als deelnemer voor de vervolgcursus Levensmiddelenmicrobiologie en risicoanalyse van FiMM.
De cursusdata in najaar 2017 zijn: 14, 21 en 28 september 2017. De prijs van de cursus bedraagt € 1.200,- (excl. 21 % btw, incl. lunch, koffie en thee).

U bent definitief aangemeld voor deze activiteit als FiMM uw deelname heeft bevestigd per e-mail. Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan deze activiteit dan kunt u zich laten vervangen door een collega.

Uw gegevens

Aanhef (maak een keuze uit de lijst)

Voorletter(s) (verplicht)

Tussenvoegsel(s)

Achternaam (verplicht)

Voornaam

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Ik neem mijn eigen laptop mee
janee

Functie

U kent deze cursus door (graag een keuze maken uit de lijst)

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam

Straat of postbus

Postcode

Plaats

Factuurgegevens
Wij brengen 25 euro administratiekosten in rekening als na het versturen van onze factuur blijkt dat wij de factuur op uw verzoek moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de door u ingevoerde factuurgegevens onjuist of onvolledig zijn ingevuld.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Factuur t.a.v. persoon of afdeling

Straat of postbus (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres

Uw referentie of ordernummer

Voor deelnemers uit het buitenland

Betalingsvoorwaarden FiMM
Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen na het versturen van de factuur.

Annuleringsvoorwaarden FiMM
U kunt uw deelname altijd annuleren tot 30 dagen voor aanvang van deze activiteit. Wij brengen dan 50 euro (excl. 21% btw) in rekening. Na deze datum is het volledige bedrag verschuldigd. Annulering kan alleen per e-mail (voorkeur) of schriftelijk plaatsvinden. Na ontvangst van uw annulering verstuurt FiMM altijd een bevestiging per e-mail. Mocht u deze bevestiging niet ontvangen, neemt u dan contact op met FiMM via 06-33178239 zodat FiMM er toch voor kan zorgen dat u uw annuleringsbevestiging ontvangt.

Vragen of opmerkingen

Om spammails te voorkomen het vak 'Ik ben geen robot' aanklikken.