Cursus ‘op maat’

Eén of meerdaagse bedrijfstraining

Naast onze cursussen in Wageningen geven wij ook trainingen gericht op het hygiënisch en veilig produceren van voedingsmiddelen bij u op het bedrijf. Denk aan een hygiënetraining bijvoorbeeld.

Of meer gericht op ziekteverwekkers: waar zitten ze en hoe voorkom je besmetting.

Meer weten over de kwaliteitsaspecten van voedsel kan ook: hoe is bederf van voedsel te voorkomen, welke factoren spelen daarbij een belangrijke rol en wat gebeurt er als deze veranderen?

Wij gaven onder meer trainingen bij:

  • Universitair Medisch Centrum Groningen (4 hygiënetrainingen met proefjes voor koks, keuken- en afwasmedewerkers)
  • Collall, fabrikant van lijmen en verven (hygiënetraining met proefjes voor productiemedewerkers)
  • Simon Lévelt (hygiënetraining met proefjes voor productiemedewerkers)
  • Houwers Groep (2-daagse training voor inspecteurs)
  • ADM Cocoa in Koog a/d Zaan (3-daagse training voor kwaliteitsverantwoordelijken en laboratoriummedewerkers),
  • Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (voor de inspecteurs)
  • SC Johnson (een internationale cursus)
  • H.J. Heinz (voor productiemedewerkers)
  • Van der Pol (voor productiemedewerkers)
  • Voedingscentrum (voor voedingsdeskundigen)
  • Nederlandse Landmacht (voor voedselveiligheid experts)
  • Alfa Laval (voor productiemedewerkers)
  • Leerdammer (voor productiemedewerkers)
  • FrieslandCampina (voor medewerkers van de proeffabriek)
  • Jan Dekker (voor productiemedewerkers)
  • Akzo Nobel (voor keukenmedewerkers)
  • Barry Callebout (voor productiemedewerkers)

Van te voren komen we langs en maken we afspraken over de te behandelen onderwerpen, het niveau van de training, en of er al dan niet een afsluitend examen moet worden afgelegd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan per telefoon: 06-44834988 of via onze contactpagina.

Presentatie

Naast het geven van op maat gemaakte bedrijfscursussen geven wij ook presentaties voor bedrijven. De belangrijkste aspecten van de microbiologie komen aan de orde. En, in overleg met u, brengen we accenten aan op onderwerpen die extra aandacht vragen vanuit uw organisatie.

We gaven presentaties bij: Purac, Nutricia, GGD, Douwe Egberts, Danone, Waternet Amsterdam, Silliker, LSBL, 3M, Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Studium generale, Rotary clubs, Probus en Unie van Vrijwilligers.

Neem contact met ons op per telefoon: 06-44834988 of via onze contactpagina.